Pánev „Cajun“ s kukuřicí a grilovací klobásou Schneider
Ingredience
Na 4 porce
1 klas kukuřice
2 čajové lžičky koření cajun
3 větší brambory
4 klobásky Schneider z grilovací tašky mix, klasik, paprika
4 stroužky česneku
sůl, pepř, olivový olej
salát na ozdobu
Další recepty foodblogerů
![Klobáskové špízy s lanýžovým a chilli dipem](/content/files/clanky/304/podobne.jpg)
![Pečené chilli špekáčky na černém pivě](/content/files/clanky/293/podobne.jpg)
![Trhané vepřové koleno po česku](/content/files/clanky/243/podobne.jpg)
Postup:
Pánev „Cajun“ se obvykle připravuje na grilu nebo v troubě s ráčky, krevetami nebo zeleninou.
Brambory oloupeme a nakrájíme na větší kostky stejně jako klobásky Schneider, kukuřici na silnější plátky. Vše vložíme do zapékací pánve spolu s rozkrojenými stroužky česneku. Osolíme, opepříme a posypeme kořením. Pokapeme olivovým olejem a pánev zakryjeme alobalem. Pečeme 50 minut při teplotě 180 stupňů. Servírujeme se salátem.
![](/content/files/images/layout/print-veci.png)
![](/content/files/images/layout/print-schneider.png)