Web plný inspirace pro Vaše velké věci - vynikající recepty nejen od skvělých šéfkuchařů, návody, tipy a rady. Inspirace, díky které dokážete i z obyčejných věcí udělat pořádně velkou věc pro Vás i Vaše blízké. Vše vyrábíme tak, abyste dokázali vytvořit a prožít velké věci a právě proto Vám přinášíme tento web. Váš Schneider, výrobce kvalitních uzenin. S námi dokážete velké věci!

Najdi inspiraci podle:

facebook

Grilovaná zelenina s kuřecím masem a klobásou na vaření v alobale

Ingredience

Čas: 45 minut; Porce: 3 - 4

2 kuřecí prsa

1 cuketa

1 červená paprika

1 Schneider klobása na vaření

200 g hnědých žampionů

50 g sušených rajčat

4 PL olivového oleje

1 PL sójové omáčky

1 PL medu

3 stroužky česneku

Špetka mleté červené papriky

sůl

Postup:

Jako první si připravíme marinádu. Smícháme olivový olej, sójovou omáčku, med, protlačený česnek, sůl a červenou papriku. Kuřecí prsa nakrájíme na kostky a naložíme do marinády. Necháme v chladu odležet několik hodin.

Cuketu a papriku si nakrájíme na kostky. Klobásu nakrájíme na kolečka. Žampiony překrojíme na polovičky a sušená rajčata si nakrájíme na pásky. Všechno spolu smícháme, přidáme kuřecí prsa i s marinádou.

Připravíme si alobalové čtverce. Do nich rozporcujeme směs zeleniny a masa. Alobal uzavřeme a grilujeme cca 30 – 40 minut, dokud maso není upečené. 

zpět

Sdílet

Poděl se o tento recept se svými blízkými a přáteli!