Těstoviny s křupavým salámem torrero
Ingredience
500 g penne těstovin
1 PL olivového oleje
350 g salámu Torrero Schneider, nakrájeného na velmi tenké plátky
250 g cherry rajčátek
100g strouhaného parmezánu
petrželka
Postup:
Těstoviny uvaříme dle návodu, al dente. Necháme v hrnci.
Na pánvi si rozehřejeme olivový olej a osmahneme na něm do křupava salám Torrero, který jsme si nakrájeli na velmi tenké plátky.
Do pánve přidáme cherry rajčátka a necháme je ze všech stran hezky prohřát.
Směs rajčátek a salámu (včetně olivového oleje) přidáme do hrnce se scezenými těstovinami a důkladně vařečkou promícháme. Přidáme čerstvou, najemno nasekanou petrželku a dochutíme solí a pepřem.
Hotové těstoviny podáváme se strouhaným parmezánem.