Klobása s marinovanou zeleninou
Ingredience
4 ks Schneider klobása na vaření
1 cibule
4 ks červená paprika
1 hlávka český česnek
1 snítka tymián
200 g sýr feta
1 snítka listová petržel
50 ml olivový olej
2 lžíce červený vinný ocet
sůl, pepř
Postup:
Cibuli, papriky a česnek ve slupce upečeme v troubě nebo na grilu. Papriku musíme nechat spálit do černa a po upečení přikrýt v misce fólií a nechat zapařit, aby šla dobře oloupat. Všechnu zeleninu oloupeme a nakrájíme na proužky nebo kostičky. Šťávu, kterou zelenina pustila, slijeme do jedné misky, osolíme, opepříme a zašleháme olivový olej s vinným octem. Do takto připraveného dresinku dáme marinovat upečenou zeleninu na cca 15 minut. Mezitím si upečeme nebo ogrilujeme Schneider Selection Klobásu. Marinovanou zeleninu dáme na velký talíř s dresinkem, přidáme kostičky fety, lístky tymiánu a petržele. Nakonec přidáme nakrájená kolečka klobásy.