Jak oloupat chřest?
Chřest nejprve zbavíme dřevnatých konců (cca 2,5 cm) a oloupeme ho škrabkou. Loupeme ho vždy od hlavičky směrem dolů.
Zelený chřest není třeba loupat - někdy je nutné oloupat jen dolní konce.
Web plný inspirace pro Vaše velké věci - vynikající recepty nejen od skvělých šéfkuchařů, návody, tipy a rady. Inspirace, díky které dokážete i z obyčejných věcí udělat pořádně velkou věc pro Vás i Vaše blízké. Vše vyrábíme tak, abyste dokázali vytvořit a prožít velké věci a právě proto Vám přinášíme tento web. Váš Schneider, výrobce kvalitních uzenin. S námi dokážete velké věci!
Chřest nejprve zbavíme dřevnatých konců (cca 2,5 cm) a oloupeme ho škrabkou. Loupeme ho vždy od hlavičky směrem dolů.
Zelený chřest není třeba loupat - někdy je nutné oloupat jen dolní konce.