Web plný inspirace pro Vaše velké věci - vynikající recepty nejen od skvělých šéfkuchařů, návody, tipy a rady. Inspirace, díky které dokážete i z obyčejných věcí udělat pořádně velkou věc pro Vás i Vaše blízké. Vše vyrábíme tak, abyste dokázali vytvořit a prožít velké věci a právě proto Vám přinášíme tento web. Váš Schneider, výrobce kvalitních uzenin. S námi dokážete velké věci!

Najdi inspiraci podle:

facebook

Gril klobása s batátovo-tuřínovým pyré a salsou

Ingredience

8 ks Grilovací klobása Schneider

Cibulová marmeláda:
2 ks velká červená cibule
cukr
mletá skořice
sůl
olej
voda

Batátovo-tuřínové pyré:
400 g batáty - sladké brambory
200 g tuřín
150 g máslo
100 ml smetana 33%
sůl
koření

Jalapeňos salsa:
200 g nakládané papričky jalapeňos
1 ks snítka čerstvého koriandru
olej
sůl
koření

Postup:

Gril si předehřejeme na střední teplotu a Grilovací klobásy Schneider grilujeme 7 minut z obou stran, zvýšíme teplotu a necháme dopéct.

Cibulová marmeláda:
Na pánvi si rozehřejeme olej a přidáme nakrájenou cibuli. Necháme ji jemně zhnědnout, přidáme cukr, necháme zkaramelizovat, přidáme sůl, mletou skořici, trošku vody a necháme zredukovat.

Batátovo-tuřínové pyré:
Očištěné batáty a tuřín uvaříme v osolené vodě a rozmixujeme. Přidáme máslo, smetanu, sůl a pepř.

Jalapeňos salsa:
Jalapeňos papričky očistíme od semínek, dáme do mixéru, přidáme olej, čerstvý koriandr, sůl a pepř. Směs rozmixujeme na jemnou salsu.

zpět

Sdílet

Poděl se o tento recept se svými blízkými a přáteli!