Lehké závitky z debrecínky
Ingredience
- 200 g krájené Debrecínky Schneider
- 4 vejce natvrdo
- 2 svazky jarní cibulky
- 5 ředkviček
- 150 g Lučiny
- 5 lžic bílého jogurtu
- sůl
- pepř
- špetka kari koření
- pažitka
Postup:
- Vajíčka uvaříme natvrdo. Necháme vychladnout a oloupeme. Nakrájíme na drobné kostičky.
- Ředkvičky nakrájíme na drobné kostičky
- Přidáme Lučinu, jogurt, najemno nakrájené jarní cibulky a nasekanou pažitku.
- Všechny ingredience důkladně promícháme, dochutíme solí a pepřem a špetkou kari koření.
- Pomazánku rozetřeme na jednotlivé plátky debrecínky a zavineme. Můžeme propíchnout ozdobným párátkem, aby se nám rolky nerozjely.