Web plný inspirace pro Vaše velké věci - vynikající recepty nejen od skvělých šéfkuchařů, návody, tipy a rady. Inspirace, díky které dokážete i z obyčejných věcí udělat pořádně velkou věc pro Vás i Vaše blízké. Vše vyrábíme tak, abyste dokázali vytvořit a prožít velké věci a právě proto Vám přinášíme tento web. Váš Schneider, výrobce kvalitních uzenin. S námi dokážete velké věci!

Najdi inspiraci podle:

facebook

Kanapka s Francouzskou paštikou a čatní  

Ingredience

bageta (bílá nebo se semínky)

Francouzská paštika

čerstvá řeřicha ve vaničce

jablečné čatní: 500 ml sklenice

750 g jablek, oloupaných a nakrájených

375 g třtinového cukru

200 g rozinek
330 ml jablečného octa

1 cibule

1 lžička hořčičných semínek

1 lžička mletého zázvoru

půl lžičky soli

Postup:

  1. Nakrájená jablka nasypejte do hrnce a přidejte všechny ostatní ingredience na čatní.
  2. Dobře promíchejte a přiveďte k varu. Následně duste asi 30 až 40 minut na středním plameni, bez pokličky. Čas od času promíchejte, ať se vám nic nepřipálí.
  3. Až bude omáčka hustá, lehce lepkavá, ale stále s kousky ovoce, sundejte hrnec z plotny. Po zchladnutí rozdělte do nádoby.
  4. Nakrájená kolečka bagety lehce opečte na grilovací pánvi. Poté je namažte francouzskou paštikou, přidejte trochu připraveného čatní a ozdobte řeřichou.

zpět

Sdílet

Poděl se o tento recept se svými blízkými a přáteli!