Jednohubka s Gombaseckou klobásou
Ingredience
Gombasecká klobása
Pečivo
Ajvar
Ředkvičkové výhonky
Sýr Brie
Postup:
Ajvar natřeme na pečivo, poklademe nakrájeným sýrem a klobásou. Ozdobíme výhonky ředkvičky.
Web plný inspirace pro Vaše velké věci - vynikající recepty nejen od skvělých šéfkuchařů, návody, tipy a rady. Inspirace, díky které dokážete i z obyčejných věcí udělat pořádně velkou věc pro Vás i Vaše blízké. Vše vyrábíme tak, abyste dokázali vytvořit a prožít velké věci a právě proto Vám přinášíme tento web. Váš Schneider, výrobce kvalitních uzenin. S námi dokážete velké věci!
Gombasecká klobása
Pečivo
Ajvar
Ředkvičkové výhonky
Sýr Brie
Ajvar natřeme na pečivo, poklademe nakrájeným sýrem a klobásou. Ozdobíme výhonky ředkvičky.