Hotdogy s kyselým zelím a debrecínským párkem
Ingredience
Čas: 30 minut; Porce: 3
3 ks hotdogové pečivo
3 ks Schneider Debrecínský párek
2 hrstě kyselého zelí
1 šalotka
1 dcl světlého piva
Hrst strouhaného cheddaru
1 PL oleje
Další recepty foodblogerů
Postup:
Šalotku si nakrájíme na drobno. Přidáme ji ke kyselému zelí a promícháme.
Rozpálíme gril a připravíme si grilovací misku anebo plotnu s vyššími okraji. Do misky přidáme olej, necháme ohřát. Přidáme kyselé zelí. Jemně ogrilujeme, podlejeme pivem a přidáme i párky.
Grilujeme dokud se nám pivo neodpaří.
Na závěr párky ještě přeložíme přímo na grilovací mřížku a dogrilujeme.
Hotdogové pečivo překrojíme, na mřížce ogrilujeme a ještě na teplé položíme nastrouhaný cheddar. Přidáme kyselé zelí a párek.
Podáváme se salátem a zeleninou.