Web plný inspirace pro Vaše velké věci - vynikající recepty nejen od skvělých šéfkuchařů, návody, tipy a rady. Inspirace, díky které dokážete i z obyčejných věcí udělat pořádně velkou věc pro Vás i Vaše blízké. Vše vyrábíme tak, abyste dokázali vytvořit a prožít velké věci a právě proto Vám přinášíme tento web. Váš Schneider, výrobce kvalitních uzenin. S námi dokážete velké věci!

Najdi inspiraci podle:

facebook

Co je to  sous-vide?

Sous-vide znamená "ve vakuu" a je to velmi oblíbená metoda profesionálních kuchařů. Potraviny se při ní připravují několik hodin ve vzduchotěsném obalu ve vodní lázni s teplotou, která je nižší než bod varu. Nejčastěji při teplotě v rozmezí 55 až 60 °C. Cílem této metody je zachovat přirozenou chuť, šťávu a texturu potraviny.

 

zpět

Sdílet

Poděl se o tento recept se svými blízkými a přáteli!